All for Joomla All for Webmasters

Tenniskids BLAUW

Kinderen tussen de 4 en 6 jaar kunnen op een laagdrempelige manier in aanraking met tennis komen!

Tenniskids BLAUW

Kinderen op kleuterleeftijd in aanraking laten komen met tennis? In deze eerste fase maken kinderen van 4 tot 6 jaar kennis met het tennisspel en de tennisclub, waarbij plezier centraal staat. Met verschillende leuke en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden. De oefeningen zijn volledig afgestemd op de leeftijd van het kind. Tenniskids BLAUW is ook de categorie waar een kind instroomt die eerst Ouder Kind Tennis gedaan heeft.

Thema’s & inhoud

Het Tenniskids BLAUW programma bestaat uit lessen met vier aansprekende thema’s ontwikkeld in de belevingswereld van het kind; dierentuin, ridders & prinsessen, circus en op vakantie. Door de oefeningen uit te leggen in verhaalvorm snappen de kinderen de opdracht en blijven ze geboeid tijdens de training.

Kosten & lesdata?

De tennislessen in Tenniskids BLAUW zijn 45 minuten en als laatste les is een afsluitend event met een mooi diploma voor de kids!

Voor de kosten van de tennislessen hebben we 2 opties.

  • U betaald € 10,00 per keer dat u meedoet.
  • U koopt een strippenkaart van 10 lessen voor € 75,00

Hiermee geven we u de vrijheid om ook per keer in te stromen als u dat wilt.
We hebben een cyclus van 9 lessen voor de zomervakantie met de start in mei en na de zomervakantie met de start in augustus gepland. U kunt zelf de voorkeur aangeven voor een dag via het inschrijfformulier.

Klik hier om een impressie te zien van een Tenniskids BLAUW tennisles
Gelijk inschrijven voor Tenniskids BLAUW?

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.