All for Joomla All for Webmasters

Rackets testen en bespannen

Wij vinden het belangrijk dat leden van de clubs terecht kunnen bij onze tennistrainers met vragen omtrent materiaal, het kiezen van de juiste snaren en geholpen worden bij de keuze voor een racket. In goede samenwerking met de club organiseren wij een aantal wervingsactiviteiten en zijn er een aantal activiteiten open gesteld voor niet-leden.
Rackets besnaren

M&vD biedt haar leerlingen en alle leden van de clubs de mogelijkheid om rackets te laten besnaren door een professionele racketspecialist. Met het oog op het voorkomen van blessures en het verhogen van het speelgenot / plezier adviseren wij om 2x per jaar (1x per lesperiode) het racket te laten behandelen:

  • een snaar passend bij uw speltype
  • aantal kg’s afgestemd op uw technische vaardigheden
Testen & verkoop van rackets

Een racket uitproberen is uiteraard verstandig voordat u het racket aanschaft. De tennisschool heeft een tas met testrackets die uitgeprobeerd kunnen worden door alle leden. Bent u toe aan een nieuw racket?

Het juiste racket geeft uw spel weer een flinke injectie voorwaarts! Benader uw trainer op de club en hij zal u verder helpen met goed advies en u begeleiden in het proces van de keuze van het juiste racket. Wij bieden u een geweldige service voor een geweldige prijs!

Samenwerking partner Racketspecialist Rojo

We zijn trots op onze samenwerking met Racketspecialist Rojo; sinds jaar en dag dé autoriteit op het gebied van rackets & snaren in Amsterdam en omstreken. Gezamenlijk maken M&vD en Rojo dankzij deze samenwerking het mogelijk voor alle leden van de clubs om vanaf nu optimaal plezier te halen uit het juiste materiaal.

48-uur service

Laat uw racket achter op de club in de daarvoor bestemde bak. Een van de trainers zal graag helpen met het aangeven van uw voorkeur op een bespanbriefje en deze bevestigen op uw racket.

48 uur later is racket klaar en kunt u deze ophalen op de club

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.