All for Joomla All for Webmasters

Inschrijven Tennis Weesper Tennisclub

Het team van M&vD is sociaal en flexibel in de omgang met de leerlingen. De leerlingen worden betrokken bij de les in de vorm van meedenken over de route om doelstellingen te bereiken of het formuleren van eigen doelstellingen. De leraren van M&vD zijn open-minded, innovatief en constant bezig met ontwikkelen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de leden.
SENIOREN
JEUGD
Lesdagen & Lestijden

M&vD verzorgt de tennislessen op de Weesper Tennis Club van maandag t/m zaterdag. Op al deze dagen traint er jeugd en senioren. Iedere leerling kan zijn of haar voorkeuren aangeven in het inschrijfformulier en wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De jeugd traint doordeweeks na schooltijd tot 18.30 en van 18.30 tot 22.30 trainen de senioren. Er kan ook in de ochtenden getraind worden! Normaliter zijn de woensdagochtend en de vrijdagochtend populair, maar bij voldoende inschrijvingen zijn andere ochtenden ook mogelijk.

All in lespakket jeugd

Bij de jeugd werken we met een all in lespakket. Dat houdt in dat iedere jeugdleerling naast dat je les hebt dat je iedere week wedstrijdjes onderling kan spelen onder begeleiding van een trainer van Muller&vanDijk. Op deze begeleidde speelmomenten willen we de kids meer betrekken bij het spel tennis en dat ze gewend raken aan wedstrijdjes spelen. De begeleidde speelmomenten zijn laagdrempelig en we zorgen voor allerlei leuke vormen.

Lesthema’s

Het M&vD team werkt met lesthema’s. Deze thema’s worden vooraf  door de trainers individueel in theorie voorbereidt en vervolgens gezamenlijk besproken en doorgenomen in de praktijk: op welke manieren kan het desbetreffende thema goed getraind worden?

Team M&vD

We zijn heel erg trots op ons trainersteam: stuk voor stuk hele enthousiaste & deskundige trainers die allen passen binnen onze visie en deze ook onderschrijven. Tegelijkertijd versterkt ieder op zijn persoonlijke wijze het team met eigen manier van training geven.

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.