All for Joomla All for Webmasters

Inschrijven Tennis TC Ijburg

Het team van M&vD is sociaal en flexibel in de omgang met de leerlingen. De leerlingen worden betrokken bij de les in de vorm van meedenken over de route om doelstellingen te bereiken of het formuleren van eigen doelstellingen. De leraren van M&vD zijn open-minded, innovatief en constant bezig met ontwikkelen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de leden.
SENIOREN
JEUGD
SELECTIE
Lesdagen & Lestijden

M&vD verzorgt de tennislessen op TC IJburg van maandag t/m zaterdag. Op al deze dagen traint er jeugd en senioren. Iedere leerling kan zijn of haar voorkeuren aangeven in het inschrijfformulier en wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De jeugd traint doordeweeks na schooltijd tot 18.30 en van 18.30 tot 22.30 trainen de senioren. Er kan ook in de ochtenden getraind worden. Momenteel zijn de maandagochtend, woensdagochtend en de vrijdagochtend drukke trainingsochtenden.

Team M&vD

We zijn heel erg trots op ons trainersteam: stuk voor stuk hele enthousiaste & deskundige trainers die allen passen binnen onze visie en deze ook onderschrijven. Tegelijkertijd versterkt ieder op zijn persoonlijke wijze het team met eigen manier van doceren.

Lesthema’s

Het M&vD team werkt met lesthema’s. Deze thema’s worden vooraf  door de trainers individueel in theorie voorbereidt en vervolgens gezamenlijk besproken en doorgenomen in de praktijk: op welke manieren kan het desbetreffende thema goed getraind worden?

Wedstrijd oefenen voor Rood, Oranje & Groen

Naast de les vinden we het van groot belang dat de kids ook een tweede speelmoment hebben per week en dat gaan we volgend jaar faciliteren in de vorm van een ‘wedstrijd training’.

Deze ‘wedstrijd training’ heeft de vorm van de Tenniskids competitie, waarbij de kinderen onder begeleiding van een van onze trainers korte en laagdrempelige wedstrijdjes spelen met en tegen elkaar. Op deze manier maken ze kennis met het spelen van wedstrijdjes en oefenen ze wat ze in de les geleerd hebben.

De kids kunnen naast hun tennisles 1x per week deelnemen aan deze ‘wedstrijd training’ waarbij het geoefende in de praktijk wordt gebracht en zij voorbereid worden op de competitie.

De dag waarop de wedstrijdtrainingen zullen worden gegeven is op zondagen buiten de competitie om. Jullie worden op de hoogte gehouden via de whatsapp-groepen van de tennislessen.

TC IJburg sponsort de wedstrijdtraining

TC IJburg sponsort deze wedstrijd training. Rode, Oranje en Groene kids kunnen zonder extra kosten deelnemen aan dit extra speelmoment, wat een geweldig gebaar is om het jeugdtennis op IJburg een impuls te geven! Dank hiervoor!

Extra lessen

Uiteraard is het mogelijk om je zoon/dochter voor extra lessen op te geven, zoals extra groepslessen, duo-lessen en/of privélessen. Neem daarvoor even contact met ons op: info@mullerenvandijk.nl

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.