All for Joomla All for Webmasters

Inschrijven Tennis TC Ijburg

Het team van M&vD is sociaal en flexibel in de omgang met de leerlingen. De leerlingen worden betrokken bij de les in de vorm van meedenken over de route om doelstellingen te bereiken of het formuleren van eigen doelstellingen. De leraren van M&vD zijn open-minded, innovatief en constant bezig met ontwikkelen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de leden.
SENIOREN
JEUGD
Lesthema’s

Het M&vD team werkt met lesthema’s. Deze thema’s worden vooraf  door de trainers individueel in theorie voorbereidt en vervolgens gezamenlijk besproken en doorgenomen in de praktijk: op welke manieren kan het desbetreffende thema goed getraind worden?

Team M&vD

Anno 2019 zijn we trots op ons team: stuk voor stuk hele enthousiaste & deskundige trainers die allen passen binnen onze visie en deze ook onderschrijven. Tegelijkertijd versterkt ieder op zijn persoonlijke wijze het team met eigen manier van doceren.

Lesdagen & Lestijden

M&vD verzorgt de tennislessen op TC IJburg van maandag t/m zaterdag. Op al deze dagen traint er jeugd en senioren. Iedere leerling kan zijn of haar voorkeuren aangeven in het inschrijfformulier en wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De jeugd traint doordeweeks na schooltijd tot 18.30 en van 18.30 tot 22.30 trainen de senioren. Er kan ook in de ochtenden getraind worden. Momenteel zijn de woensdagochtend en de vrijdagochtend drukke trainingsochtenden.

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.