All for Joomla All for Webmasters

Inschrijven Tennis TC Ijburg

Het team van M&vD is sociaal en flexibel in de omgang met de leerlingen. De leerlingen worden betrokken bij de les in de vorm van meedenken over de route om doelstellingen te bereiken of het formuleren van eigen doelstellingen. De leraren van M&vD zijn open-minded, innovatief en constant bezig met ontwikkelen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de leden.
SENIOREN
JEUGD
Lesdagen & Lestijden

M&vD verzorgt de tennislessen op TC IJburg van maandag t/m zaterdag. Op al deze dagen traint er jeugd en senioren. Iedere leerling kan zijn of haar voorkeuren aangeven in het inschrijfformulier en wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De jeugd traint doordeweeks na schooltijd tot 18.30 en van 18.30 tot 22.30 trainen de senioren. Er kan ook in de ochtenden getraind worden. Momenteel zijn de woensdagochtend en de vrijdagochtend drukke trainingsochtenden.

Team M&vD

We zijn heel erg trots op ons trainersteam: stuk voor stuk hele enthousiaste & deskundige trainers die allen passen binnen onze visie en deze ook onderschrijven. Tegelijkertijd versterkt ieder op zijn persoonlijke wijze het team met eigen manier van doceren.

Lesthema’s

Het M&vD team werkt met lesthema’s. Deze thema’s worden vooraf  door de trainers individueel in theorie voorbereidt en vervolgens gezamenlijk besproken en doorgenomen in de praktijk: op welke manieren kan het desbetreffende thema goed getraind worden?

NIEUW lessen en wedstrijd oefenen voor Rood & Oranje

Rood

Vanaf 2021 zullen de Rode jeugdleden met maximaal 12 kids in een groep lessen. Naast de les vinden we het van groot belang dat de kids ook een tweede speelmoment hebben per week en dat gaan we volgend jaar faciliteren in de vorm van een ‘wedstrijd training’.

Deze ‘wedstrijd training’ heeft de vorm van de rode Tenniskids competitie, waarbij de kinderen onder begeleiding van een van onze trainers korte en laagdrempelige wedstrijdjes spelen met en tegen elkaar. Op deze manier maken ze kennis met het spelen van wedstrijdjes en oefenen ze wat ze in de les geleerd hebben.

Rode kids kunnen naast hun tennisles 1x per week deelnemen aan deze ‘wedstrijd training’ waarbij het geoefende in de praktijk wordt gebracht en zij voorbereid worden op de Rode competitie.

De dag waarop de wedstrijdtraining voor Rood zal worden gegeven is nog niet bepaald, waarschijnlijk zal dat op woensdagmiddag gepland gaan worden. Alle kinderen die met de rode bal spelen zijn welkom, je hoeft je er niet apart voor aan te melden.

Oranje

De reguliere groepsles voor Oranje kids blijft hetzelfde als voorgaande jaren: max 8 personen op 2 banen of 4 personen op 1 baan.

Voor de Oranje kids wordt er 2x per week een Wedstrijd training georganiseerd. Deze training heeft de vorm van de Oranje Tenniskids competitie. Het is de bedoeling dat kids (naast hun reguliere tennisles) een van deze twee wedstrijd trainingen meedoen. De ouders kunnen de dag kiezen die het beste schikt.

De wedstrijdtraining voor Oranje zal waarschijnlijk worden gegeven op woensdag en vrijdag. Je hoeft je niet apart aan te melden.

Samengevat:

  • De contributie bedraagt vanaf volgend jaar 45,- euro voor leden t/m 8 jaar en voor zowel de 1e als 2e lesperiode dienen ouders hun kind in te schrijven bij de tennisschool. Kosten voor deelname aan een lesperiode bedraagt 75,- euro en deelnemers worden gefactureerd vanuit de tennisschool.
  • Totale kosten voor een geheel jaar (36 weken)  training Rode kids: 45,- contributie + 75,- euro 1e lesperiode + 75,- euro 2e lesperiode  = 195,- euro
  • Rode kids trainen met maximaal 12 kids op 1 tennisbaan onder begeleiding van 1 trainer en hebben een wedstrijdtraining naast deze reguliere les.
  • Oranje kids betalen hetzelfde bedrag contributie als voorgaande jaren (140,- euro). Zij dienen in te schrijven voor beide lesperioden en zullen vanuit de tennisschool een factuur ontvangen voor deze lessen.  Voor hen wordt 2x per week een wedstrijd tennis-training georganiseerd, waarvan zij 1x mee kunnen trainen.
  • Tc Ijburg sponsort de kosten voor de Wedstrijd training.
  • Leeftijd 5 t/m 7 jaar = Rood, leeftijd 8 t/m 10 jaar = Oranje. Mocht het voor de ontwikkeling van een kind bevorderlijk zijn om eerder naar Oranje door te stromen of nog een half jaar langer in Oranje te trainen, zullen de trainers dit bepalen en communiceren met de ouders

TC Ijburg sponsort de wedstrijdtraining

TC IJburg sponsort deze wedstrijd training. Rode en Oranje kids kunnen zonder extra kosten deelnemen aan dit extra speelmoment, wat een geweldig gebaar is om het jeugdtennis op IJburg een impuls te geven! Dank hiervoor!

Extra lessen

Uiteraard is het mogelijk om je zoon/dochter voor extra lessen op te geven, zoals extra groepslessen, duo-lessen en/of privélessen. Neem daarvoor even contact met ons op: info@mullerenvandijk.nl

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.