All for Joomla All for Webmasters

Muller&vanDijk

“Er bestaan geen fouten, het zijn slechts ervaringen
die je helpen om dichterbij je doel te komen.”

Over ons

Wij, Bas Muller en Danny van Dijk, zijn tennisliefhebbers pur sang en vinden het fantastisch mensen te helpen met het ontwikkelen van zichzelf als tennisser op de meest efficiënte manier. Wij zijn de oprichters van Tennisschool Muller&vanDijk, een jong & ambitieus bedrijf dat de kwaliteit van tennis & plezier op tennisverenigingen wil verhogen door middel van innovatieve ideeën op het gebied van tennisles en tennis-gerelateerde activiteiten.

Een tennisles bij M&vD is dynamisch, positief en staat ontdekkend/motorisch leren centraal. De leraar begeleidt het leerproces door allerlei factoren te manipuleren zodat de functie van bewegen helder wordt en de speler impliciet kan leren in plaats van expliciet. Hoog tempo en positief bekrachtigen zijn kernwaarden in een tennisles.

Het team van M&vD is sociaal en flexibel in de omgang met de leerlingen. De leraren van M&vD zijn open-minded, innovatief en constant bezig met ontwikkelen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de leden. Wij organiseren op regelmatige basis teamdagen en bijscholing-momenten waarbij we allemaal van elkaar leren en zodoende de kwaliteit van het gehele team verbeteren.

Missie

Tennisschool Muller&vanDijk wil verenigingen kwaliteit bieden en luisteren naar de wensen van verenigingen. Een hechte en langdurige relatie opbouwen is essentieel bij het ontstaan en verwezenlijken van gemeenschappelijke doelstellingen en ambities, zoals ledenbehoud en groei, verhogen van de frequentie dat leden komen tennissen en actief zijn op de club.

Anno 2022 is Tennisschool Muller&vanDijk actief op TC IJburg en de Weesper Tennis Club.

Visie

Muller&vanDijk helpt spelers ‘zichzelf te worden’, rekening houdend met factoren zoals individuele leerstijl en ‘veilige leeromgeving’ zorgen ervoor dat een speler de kwaliteiten in hem/haar aanwezig kan ontdekken, ervaren en etaleren. Spelers krijgen de ruimte om de techniek te ontwikkelen die het beste bij hen past.

We gebruiken motorisch leren, impliciet leren en op een ontspannen (losse) manier spelen om dat te bereiken. We volgen publicaties/colleges van o.a. professor Peter Beek om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sportwetenschap.

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.