All for Joomla All for Webmasters

MASTER YOUR MENTAL GAME

Mentale trainingen & Workshops

Mentale workshops

Tennisschool Muller&vanDijk en Bastiaan Kollen organiseren een aantal competitietrainingen in maart die gericht zijn op het mentale aspect. Deze trainingen zijn bedoeld ter voorbereiding op de competitie, immers wordt een wedstrijd heel vaak beslist op het mentale vlak!

De trainingen zijn in de vorm van een thematraining alleen ligt de nadruk op het mentale vlak i.p.v. een bepaalde slag. Iedereen kan zich inschrijven, dus ook als u geen competitie speelt, maar het wel leuk vindt om meer te trainen op het wedstrijdtennis en het mentale vlak. Competitiespelers krijgen wel voorrang mochten er veel inschrijvingen zijn.

Hoewel de workshops in elkaar doorvloeien en deze een compleet geheel zullen vormen waar ze elkaar aanvullen, zijn de workshops prima te volgen als je er slechts 1 of 2 gaat volgen.

Zie hieronder de workshops waarvoor ingeschreven kan worden!

Master Your Mindset gaat inzoomen op wat mindset nou eigenlijk is.

Welke verschillende mindsets zijn er eigenlijk? Welke mindset krijgen we mee binnen onze samenleving? Welke mindset hebben winnaars? Wat voor inzichten biedt de psychologie ons? Wat kunnen we leren van NLP?

Al deze brillen combineren we en bundelen we tot een nieuwe kijk waarmee we vervolgens nog anderhalf uur gaan trainen op de baan om zo doende je eigen proces te bevorderen en in gang te zetten.

Zaterdag 19 maart 13.00-16.00 TC IJburg
Zondag 20 maart 13.00-16.00 Weesper TC

Master Your Growth gaat inzoomen op wat groei nou eigenlijk is.

Welke soorten groei zijn er? Welke groei binnen de tennis kan en wil jij graag maken? Welke kern-waarden binnen de sport heb jij? En leef je genoeg in lijn met deze waarden? Wat voor inzichten uit de psychologie kunnen hier nog bij aansluiten? En welke tools binnen de NLP kunnen we hiervoor gebruiken?

Verschillende perspectieven en invalshoeken gebruiken we om in deze korte workshop een persoonlijk plan te maken om jou ijzersterk te laten beginnen aan je competitie of toernooi. Meester van je eigen proces, en schaper van je eigen werkelijkheid.

Zaterdag 26 maart 13.00-16.00 TC IJburg
Zondag 27 maart 13.00-16.00 Weesper TC

Master Your Emotions gaat inzoomen op wat emoties nou eigenlijk is.

Welke emoties komen we tegen tijdens wedstrijden? Welke emoties helpen ons? Welke emoties werken ons tegen? Hoe krijg jij meer controle over je emoties? Wat zegt de Psychologie over emoties? En wat voor tools kan NLP ons toereiken meer grip te krijgen op onze emoties?

Deze verschillende aspecten combineren we om jou een nieuw gevoel van controle en kracht te geven voor tijdens het winnen van je wedstrijden.

Zaterdag 2 april 13.00-16.00 TC IJburg
Zondag 3 april 13.00-16.00 Weesper TC

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.