All for Joomla All for Webmasters

Activiteiten volwassenen

Hoe krijgen we in samenwerking met de vereniging de leden meerdere keren per week naar het park en hoe geven we de nogal abstracte term ‘clubgevoel’ concreet vorm?Activiteiten die aansluiten op de verschillende doelgroepen zijn een must om leden te betrekken bij de vereniging!
Koffie Tennis

Koffie Tennis is een training in de ochtend-uren. Een mooie gelegenheid is tijdens de Toss bijvoorbeeld. Er wordt getraind met 8 mensen: 4 daarvan spelen spelen een wedstrijd van een uur tegen elkaar, de 4 anderen hebben tennisles.

De week hebben de andere 4 tennisles en proberen de 4 van de week ervoor het geleerde in de praktijk te brengen. Kan ook uitgebreid worden naar een groep van 16 personen en dan wordt een blok van 2 uur waarbij er dus iedere week 8 lessen en de week eroop de andere 8 mensen.

Feest & Tennis Avond

Eenmaal per jaar organiseert M&vD in samenwerking met de vereniging een feestavond waarbij tennis en een thema de ingredienten zijn voor een hoop gezelligheid. De tennisschool zet de leden graag in het zonnetje en wil middels dit event de club en haar leden bedanken voor de goede samenwerking. Er zijn geen kosten aan verbonden en er zijn mooie prijzen te winnen!

Hou de activiteiten-kalender in de gaten, want deze feest-avonden zijn een groot succes & mag u niet missen!

Thema-training

Een thematraining is een training van 90 minuten waarvoor alle seniorleden zich in kunnen schrijven. Iedere keer wordt er een ander thema behandeld, denk aan service, backhand, volley etc.

Deze trainingen zijn heel geschikt om uw spel een positieve impuls te geven. Ieder thema (service, backhand, volley etc) wordt zowel technisch als tactisch behandeld en ieder krijgt een individuele tip!

  • Wilt u graag les maar bent u niet in staat wekelijks met dezelfde regelmaat op het park te zijn?
  • Wilt u op een leuke manier kennismaken met ons lerarenteam voordat u zich inschrijft voor een cursus?
  • Bent u een wedstrijdspeler de al enige tijd worstelt met een bepaalde slag?

Houdt u dan de planning van de thematrainingen door Muller&vanDijk in de gaten! Kosten bedragen 10,- euro p.p.

Competitie-training

In overleg met de betreffende vereniging zullen er in de periode voor aanvang en tijdens de competitie door Muller&vanDijk trainingen georganiseerd worden voor competitie/wedstrijdspelers.
Het accent zal tijdens deze trainingen vooral liggen op het mentale & tactische aspect en de volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Het ontwikkelen en aanpassen van een game-plan.
  • Het herkennen van verschillende lestypes en het bestrijden hiervan.
  • Het spelen van zogenaamde “big points”

Heeft u een leuk en gezellig competitie team wat na enkele jaren een stapje hogerop wilt zetten of bent u een individuele wedstrijdspeler die van plan is toernooien te gaan spelen en in korte tijd nuttige progressie wilt boeken?

De competitietrainingen van Muller&vanDijk zijn de moeite waard!

Tenniskamp

Deze kampen voor volwassenen worden 3 keer per jaar georganiseerd:

  • Het Mei-kamp in de mei-vakantie.
  • Het Zomerkamp in de laatste week van de zomervakantie.
  • Het Herfstkamp in de herfstvakantie.

Er wordt op 3 avonden getraind van 19.00-22.00 met tussendoor even pauze voor een drankje en een banaantje of andere gezonde snack. Tijdens de avonden staat een thema centraal. U kunt inschrijven voor 1, 2 of 3 avonden. Deelnemers ervaren het als heel prettig om lekker intensief te werken aan een bepaald thema waar op zo’n avond meer dan genoeg tijd voor is.

Niet-leden zijn ook welkom dus het is mogelijk om vrienden, vriendinnen of uw goede kennis van een andere club uit te nodigen. Tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze trainers en manier van lesgeven als u geen tennisles volgt.

Geef uw spel een positieve injectie en doe mee met onze tenniskampen!

Tennisreis

Op dit moment zijn wij een reis aan het samenstellen. Zodra er meer bekend is zullen we dat hier delen en de leden op de hoogte brengen.

Alle informatie puntsgewijs onder elkaar:

“Goed lesgeven is geen doel op zich, het is een middel met als doel mensen meer spelplezier te laten beleven tijdens een partijtje tennis. En dat partijtje tennis spelen zij tijdens activiteiten en in competitie-verband (zowel intern als extern) wat resulteert in meer leven & meer leden op de vereniging.”

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.