All for Joomla All for Webmasters

Selectie Tennis

M&vD heeft de intentie om op termijn een rol van betekenis te spelen middels hun jeugdopleiding in de regionale prestatieve tenniswereld. De ontwikkeling van talentvolle jeugdspelers is op volle gang op TC Ijburg.

Alvorens er getraind wordt in de academy wordt er eerst getraind in de A-selectie van TC Ijburg. Het A-selectieprogramma is een totaal programma dat een heel jaar beslaat. M&vD gelooft in het ‘Totale Mens-principe’ en is ervan overtuigd dat ook conditionele & mentale training van jongs af aan tijdens de jeugdopleiding aan bod dient te komen. Daarbij is het huidge programma van de A-selectie tot stand gekomen:

  • 2x 1,5 uur groepstraining per week (37 weken)
  • 1x 1 uur duoles per week
  • 2x per jaar 10-minutengesprekken
  • 1x per jaar een persoonlijk ontwikkelingsplan

Om bovenstaand programma betaalbaar te houden sponsoren TC Ijburg en Muller&vanDijk gezamenlijk 25%. Het programma kost hierdoor voor ouders € 1250,00 op jaarbasis. Op deze manier kunnen we de selectie trainingen laagdrempelig houden en voor zoveel mogelijk spelers betaalbaar.

Naast de A-selectie hebben we een Academy opgericht. De Academy is bedoeld voor jeugdig talent die volledig voor tennis gaan. De meest talentvolle kinderen uit de A-selectie zijn benaderd om deel te nemen aan het Academy programma.

De Academy kids volgen het volledige  A-selectie programma en hebben daarnaast extra tennistrainingen die vallen onder de Academy.

In de Academy wordt er getraind in kleinere groepstrainingen en is er wekelijks een privéles. Naast dat er meer getraind wordt zijn de trainingen ook intensiever. Deze trainingen vallen buiten het sponsorpakket van TC Ijburg en worden dus niet ondersteund dmv sponsoring.

Ben je geen lid van TC Ijburg maar wil je een keer meedoen met de selectietrainingen of zou je graag willen trainen bij Muller&vanDijk in de Academy dan kunnen jullie contact met ons opnemen.

Deelnemen aan de Selectie-trainingen?

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.