All for Joomla All for Webmasters

Selectie Tennis

M&vD heeft de intentie om een rol van betekenis te spelen middels hun jeugdopleiding in de nationale prestatieve tenniswereld. De ontwikkeling van talentvolle jeugdspelers is op volle gang op TC Ijburg.

A-selectie

Om het programma van de A-selectie betaalbaar te houden sponsoren TC Ijburg en Muller&vanDijk een gedeelte van het programma. Het programma kost hierdoor voor ouders € 1295,00 op jaarbasis in plaats van € 1695,00. Op deze manier kunnen we de selectie trainingen laagdrempelig houden en voor zoveel mogelijk spelers betaalbaar.

Academy

Naast de A-selectie hebben we een Academy opgericht. De Academy is bedoeld voor jeugdig talent die volledig voor tennis gaan. De meest talentvolle kinderen uit de A-selectie zijn benaderd om deel te nemen aan het Academy programma. Daarnaast kunnen jeugdspelers die niet lid zijn van TC IJburg ook informeren naar de training. 

Ben je geen lid van TC Ijburg maar zou je graag willen trainen bij Muller&vanDijk in de Academy dan kunnen jullie contact met ons opnemen.

Deelnemen aan de Selectie-trainingen?

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.