All for Joomla All for Webmasters

Activiteiten Niet-leden Weesper Tennisclub

Heb je nog nooit getennist en wil je graag eens proberen of tennis dé sport voor jou is?
Misschien heeft u vroeger veel getennist en bent u van plan na een lange break het racket weer eens uit de kast te halen? Of bent u fanatiek tennisser die wegens verhuizig niet meer op zijn / haar vertrouwde club kan spelen en eens wil proberen hoe het bij Weesper Tennisclub bevalt?

In goede samenwerking met de club organiseren wij een aantal wervingsactiviteiten en zijn er een aantal activiteiten open gesteld voor niet-leden.

Tennis & sportkampen Jeugd

Tijdens de jeugdkampen komen verschillende sporten & outdoor spelletjes aan bod met als hoofdsport tennis. De ochtend staat in het teken van leren tennissen en in de middag passeren veel andere sporten en spelletjes de revue. Ook als je geen tenniservaring hebt zijn deze kampen een geweldige mogelijkheid om een hele leuke & sportieve week te beleven waarbij je een mooie basis op het tennisvlak krijgt. De kampen zijn in de volgende schoolvakanties:

  • De Mei-vakantie
  • De Zomer-vakantie 1e week

Het kamp is 5 dagen van 09.00-17.00 met om 12.30 de gezamenlijke lunch en tusssendoor fruit en drinken wat verzorgd wordt door de vereniging. Het kamp is met name voor de jeugd tot 13 jaar. De kids hoeven geen lid te zijn van de club.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met tennis en de sfeer op de club te proeven!  Op het sportieve & sociale vlak zien we de kinderen een groeispurt maken tijdens zo’n kampweek waarbij plezier maken & hebben uiteraard voorop staat!

Tenniskampen Volwassenen

De tenniskampen voor volwassenen volledig in het teken van tennis en worden 2 keer per jaar georganiseerd:

  • Het Mei-kamp in de mei-vakantie
  • Het Herfstkamp in de herfstvakantie.

Er wordt op 3 avonden getraind van 19.00-22.00 met tussendoor even pauze voor een drankje en een banaantje of andere gezonde snack. Tijdens de avonden staat een thema centraal. U kunt inschrijven voor 1, 2 of 3 avonden. Deelnemers ervaren het als heel prettig om lekker intensief te werken aan een bepaald thema waar op zo’n avond meer dan genoeg tijd voor is.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze trainers, manier van lesgeven en de club!

Proefles

Een proefles volgen is een mogelijkheid voorafgaand aan het lid worden van de vereniging. De proefles is gratis en een racket kan worden geleend.

Kids Speeldagen

Dit event is te vergelijken met 1 daagskamp. Twee keer per jaar worden deze kidsspeeldagen georganiseerd waarbij bestaande jeugdleden vriendjes en vriendinnetjes mee kunnen nemen naar de tennisbaan. Ken je niemand die lid is van de club en wil je toch graag meedoen? Dan ben je ook van harte welkom!
Allerlei spelactiviteiten met tennis als accent zorgen voor een feest op de club. De kids zijn 3 uur aan het sporten terwijl de ouders van de kids de lunch verzorgen.

Schooltennis

M&vD streeft ernaar om op jaarbasis alle basisscholen te bezoeken met het schooltennis-project in de omgeving van de vereniging. Tijdens deze activiteit krijgen kids de kans om kennis te maken met tennis in de vorm van 2 tennislessen waarvan de 1e les in de gymzaal en de 2e les op de tennisclub. Hierna ontvangen ze een certificaat van deelname en een mooie aanbieding van de club en de tennisschool om volgende stappen te nemen. Ben je benieuwd wanneer we jou komen bezoeken in de gymzaal, informeer dan naar de planning!

BFF week (Best Friends Forever week)

Dit event is te vergelijken met 1 daagskamp. Twee keer per jaar worden deze kidsspeeldagen georganiseerd waarbij bestaande jeugdleden vriendjes en vriendinnetjes mee kunnen nemen naar de tennisbaan. Ken je niemand die lid is van de club en wil je toch graag meedoen? Dan ben je ook van harte welkom!

Allerlei spelactiviteiten met tennis als accent zorgen voor een feest op de club. De kids zijn 3 uur aan het sporten terwijl de ouders van de kids de lunch verzorgen.

Tennis ECHT Leuk! 5 kennismakingslessen €25,- voor kids & volwassenen

Twee maal per jaar biedt M&vD in samenwerking met de club niet-leden de mogelijkheid om 5 introductie lessen te volgen voor het bedrag van €25,- p.p.

Deze korte cursus van 5 lesweken wordt in de perioden juni/juli & november/ december georganiseerd. Deze aanbieding geldt voor jeugd (minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers) & volwassenen (4 deelnemers).

Een lidmaatschap van de club is niet nodig om deel te nemen aan deze kennismakingslessen! Heel leuk & ideaal om tennis uit te proberen!

BSO-tennis

M&vD biedt BSO’s graag de mogelijkheid om op regelmatige basis een cursus tennislessen te reserveren als activiteit voor BSO-kids. Deelnemers krijgen aan het eind van de cursus een flyer met mooie aanbieding mee betreft follow-up mogelijkheden. Bent u een medewerker van BSO en op zoek naar tennis als activiteit? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder: info@mullerenvandijk.nl

Clinics voor bedrijven

Muller&van Dijk verzorgt tennisclinics voor bedrijven. Wilt u als bedrijf een leuke, sportieve en leerzame dag beleven? Bij Muller&van Dijk krijgen uw bedrijfsmedewerkers de basisprincipes op het tennis technische, tactische, conditionele en mentale vlak onderwezen middels de Be Yourself-methode!

Een leuke, efficiënte & creatieve manier om kennis te maken en/of uw tennisspel te verbeteren! U kunt kiezen uit de Basis Tennis Clinic en de Plus Tennis Clinic. Het verschil tussen de Basis en de Plus Clinic is dat de Plus Clinic is uitgebreid met een toernooi-gedeelte, deze clinic duurt ook langer dan de Basis Clinic.

Voor inhoud van beide clincs klik hier:

Basis Tennis Clinic

Duur: 2 uur
Kosten: op aanvraag
Aantal leraren: maximaal 4 leraren
Aantal personen: maximaal 12 personen per leraar

Inhoud Basis Tennis Clinic
15 minuten Warming- Up

45 minuten Basistechnieken
– Biomechanica: gooien & zwaaien.
– Balbaanbeoordeling: waarnemen & anticiperen.

45 minuten Teambuilding
– Conditie: coördinatie, kracht, snelheid.
– Spelvormen: move up & down, ring-ring, poker-tennis, touch-vormen.

15 minuten Eindspel

Plus Tennis Clinic

Duur: 3 uur
Kosten: op aanvraag.
Aantal leraren: maximaal 4 leraren.
Aantal personen: maximaal 12 personen per leraar.

Inhoud Plus Tennis Clinic

15 minuten Warming-Up

45 minuten Basistechnieken
– Biomechanica: gooien & zwaaien.
– Balbaanbeoordeling: waarnemen & anticiperen.

45 minuten Teambuilding
– Conditie: coördinatie, kracht, snelheid.
– Spelvormen: move up & down, ring-ring, poker-tennis, touch-vormen.

15 minuten Service.

45 minuten Toernooi
– De leraren van Muller&van Dijk coachen de deelnemers tijdens het spelen van wedstrijden.

15 minuten Eindspel.

Verjaardagsfeestjes met tennis als thema

Lijkt het jou leuk om jouw feestje op de tennisclub te vieren en allemaal leuke spelletjes te doen met onze trainer? Dat kan! Neem contact op en we doen ons best om jouw eigen tennisfeestje op maat te verzorgen! Vriendjes & vriendinnetjes uitnodigen die nog nooit getennist hebben kan ook, want onze trainer weet een heleboel tennisspelletjes die heel leuk zijn ook als je geen tenniservaring hebt!

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.