All for Joomla All for Webmasters

Activiteiten Niet-leden TC Ijburg

Heb je nog nooit getennist en wil je graag eens proberen of tennis dé sport voor jou is?
Misschien heeft u vroeger veel getennist en bent u van plan na een lange break het racket weer eens uit de kast te halen? Of bent u fanatiek tennisser die wegens verhuizig niet meer op zijn / haar vertrouwde club kan spelen en eens wil proberen hoe het bij TC Ijburg bevalt?

In goede samenwerking met de club organiseren wij een aantal wervingsactiviteiten en zijn er een aantal activiteiten open gesteld voor niet-leden.

Tennis & sportkampen Jeugd

Tijdens de jeugdkampen komen verschillende sporten & outdoor spelletjes aan bod met als hoofdsport tennis. De ochtend staat in het teken van leren tennissen en in de middag passeren veel andere sporten en spelletjes de revue. Ook als je geen tenniservaring hebt zijn deze kampen een geweldige mogelijkheid om een hele leuke & sportieve week te beleven waarbij je een mooie basis op het tennisvlak krijgt.

  • De kampen zijn in de volgende schoolvakanties
  • De Mei-vakantie
  • De Zomer-vakantie 6e week
  • De Herfst-vakantie

Het kamp is 5 dagen van 09.00-17.00 met om 12.30 de gezamenlijke lunch en tusssendoor fruit en drinken wat verzorgd wordt door de vereniging. Het kamp is met name voor de jeugd tot 13 jaar. De kids hoeven geen lid te zijn van de club. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met tennis en de sfeer op de club te proeven! Op het sportieve & sociale vlak zien we de kinderen een groeispurt maken tijdens zo’n kampweek waarbij plezier maken & hebben uiteraard voorop staat!

Tenniskampen Volwassenen

De tenniskampen voor volwassenen volledig in het teken van tennis en worden 2 keer per jaar georganiseerd:

  • Het Mei-kamp in de mei-vakantie.
  • Het Zomerkamp in de laatste week van de zomervakantie.
  • Het Herfstkamp in de herfstvakantie.

Er wordt op 3 avonden getraind van 19.00-22.00 met tussendoor even pauze voor een drankje en een banaantje of andere gezonde snack. Tijdens de avonden staat een thema centraal. U kunt inschrijven voor 1, 2 of 3 avonden. Deelnemers ervaren het als heel prettig om lekker intensief te werken aan een bepaald thema waar op zo’n avond meer dan genoeg tijd voor is. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze trainers, manier van lesgeven en de club!

Proefles

Een proefles volgen is een mogelijkheid voorafgaand aan het lid worden van de vereniging. De proefles is gratis en een racket kan worden geleend.

BFF week (Best Friends Forever week)

Een keer per lesperiode mogen de kids op les 1 vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training die nog geen lid is van de tennisvereniging. Aan het eind van de les krijgen de gast-spelers een flyer mee met een mooie aanbieding om deel te nemen aan de 5 kennismakingslessen.

5 kennismakingslessen voor € 25,00

2x per jaar wordt er na de voorjaarscompetitie (juni) en de najaarscompetitie (november) een periode van 5 kennismakingslessen georganiseerd zodat mensen die nog nooit hebben gespeeld of het racket weer willen oppakken het tennis kunnen proberen. Tegelijkertijd kunt u de sfeer proeven op de tennisclub en kijken of tennis iets voor u is.

Clinics voor bedrijven

Muller&van Dijk verzorgt tennisclinics voor bedrijven. Wilt u als bedrijf een leuke, sportieve en leerzame dag beleven? Bij Muller&van Dijk krijgen uw bedrijfsmedewerkers de basisprincipes op het tennis technische, tactische, conditionele en mentale vlak onderwezen middels de Be Yourself-methode!

Een leuke, efficiënte & creatieve manier om kennis te maken en/of uw tennisspel te verbeteren! U kunt kiezen uit de Basis Tennis Clinic en de Plus Tennis Clinic. Het verschil tussen de Basis en de Plus Clinic is dat de Plus Clinic is uitgebreid met een toernooi-gedeelte, deze clinic duurt ook langer dan de Basis Clinic.

Voor inhoud van beide clincs klik hier:

Basis Tennis Clinic

Duur: 2 uur
Kosten: op aanvraag
Aantal leraren: maximaal 4 leraren
Aantal personen: maximaal 12 personen per leraar

Inhoud Basis Tennis Clinic
15 minuten Warming- Up

45 minuten Basistechnieken
– Biomechanica: gooien & zwaaien.
– Balbaanbeoordeling: waarnemen & anticiperen.

45 minuten Teambuilding

– Conditie: coördinatie, kracht, snelheid.
– Spelvormen: move up & down, ring-ring, poker-tennis, touch-vormen.

15 minuten Eindspel

Plus Tennis Clinic

Duur: 3 uur
Kosten: op aanvraag.
Aantal leraren: maximaal 4 leraren.
Aantal personen: maximaal 12 personen per leraar.

Inhoud Plus Tennis Clinic

15 minuten Warming-Up

45 minuten Basistechnieken
– Biomechanica: gooien & zwaaien.
– Balbaanbeoordeling: waarnemen & anticiperen.

45 minuten Teambuilding
– Conditie: coördinatie, kracht, snelheid.
– Spelvormen: move up & down, ring-ring, poker-tennis, touch-vormen.

15 minuten Service.

45 minuten Toernooi
– De leraren van Muller&van Dijk coachen de deelnemers tijdens het spelen van wedstrijden.

15 minuten Eindspel.

Verjaardagsfeestjes met tennis als thema

Lijkt het jou leuk om jouw feestje op de tennisclub te vieren en allemaal leuke spelletjes te doen met onze trainer? Dat kan! Neem contact op en we doen ons best om jouw eigen tennisfeestje op maat te verzorgen! Vriendjes & vriendinnetjes uitnodigen die nog nooit getennist hebben kan ook, want onze trainer weet een heleboel tennisspelletjes die heel leuk zijn ook als je geen tenniservaring hebt!

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.