All for Joomla All for Webmasters

Aanmelden Jeugdopleiding Prestatief Tennis

Selectie-beleid/aanmelden A-selectie
Instroom vanuit mini’s TC Ijburg

Ieder jaar worden er 10 tot 12 mini’s geselecteerd door het M&vD-team uit de reguliere jeugdlessen op TC Ijburg. Deze kinderen hebben de leeftijd 5-7 jaar en zij stromen onderaan de M&vD Jeugdopleiding in. De geselecteerde mini’s trainen 2 x 60 minuten per week i.p.v 1x 45 minuten per week.

Zij-instroom leden TC Ijburg

Kinderen komen uitsluitend op basis van een persoonlijke uitnodiging van M&vD in aanmerking voor deelname aan deze selectie-trainingen. Het M&vD-team scout tijdens de ‘reguliere jeugdtrainingen’ op talent en heeft op regelmatige basis intern overleg over de progressie van haar leerlingen. M&vD gaat uit van het principe dat ieder kind een ander ontwikkelingsproces doorloopt. Het leerproces is immers afhankelijk van persoonlijke achtergrond & individuele factoren. Het gebeurt regelmatig dat kinderen als mini niet positief opvallen en als jong-junior (8-12 jaar) wel in aanmerking komen voor het M&vD-selectie-traject.

Ben je geen lid van TC Ijburg en wil je deelnemen aan deze Selectie-trainingen? Dat kan!

Tot nu toe is het in de praktijk gebleken dat de fanatiekste kids uit de A-selectie van TC Ijburg zijn doorgestroomd naar de M&vD-Academy.

Voor talentvolle jeugdspelers die geen lid zijn van TC Ijburg is er in goed overleg met de club een procedure in het leven geroepen waarbij spelers ‘van buitenaf’ versneld lid worden en zodoende kunnen trainen bij de Academy.

Hierbij is het gebruikelijk dat de talenten eerst ‘voorspelen’ en/of proeftrainen. De indruk van M&vD zal vervolgens doorslaggevend zijn over het al dan niet toetreden van het talent tot de jeugdopleiding.

Een lidmaatschap van de club is verplicht om Academy-trainingen te kunnen volgen op de desbetreffende vereniging.

Locaties
De Academie traint op TC Ijburg & Weesper Tennis Club
De A-selectie traint op TC Ijburg.

Ben je geïnteresseerd en/of is je kind heel enthousiast? Laat het ons weten via het onderstaande aanmeldformulier. Wij nemen dan contact met je op.

Naam*

Telefoonnummer

E-mail*

Type training*

* = Verplichte velden

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.