All for Joomla All for Webmasters

Ouder Kind Tennis

Samen met uw kind de band versterken, coördinatief ontwikkelen en vooral veel plezier samen hebben!

Ouder Kind Tennis

Ouder kind tennis is voor kinderen tussen de leeftijd van 2 tot 4 jaar die samen met een ouder, opa, oma, oom of tante lekker samen willen sporten en tennissen.

Het doel is om de allerjongste jeugd kennis te laten maken met alle grondvormen van bewegen en deze ‘Fundemental moving skills’ op een speelse wijze te ontwikkelen. Daarbij gebruiken we uitdagende thema’s, storytelling en allerlei hulpmiddelen speciaal afgestemd op jonge kids.

Thema’s & inhoud

Aansprekende thema’s zoals circus, dierentuin, vakantie, superhelden en nog meer leuke thema’s zorgen ervoor dat we in de belevingswereld van de kinderen blijven tijdens de training. Door de oefeningen uit te leggen in verhaalvorm snappen de kinderen de opdracht en blijven ze geboeid tijdens de training.

De oefeningen tijdens de training staan in het teken van het ontwikkelen van de grondvormen van bewegen. De training is op een tennisbaan en bal en racket komen regelmatig aan bod maar het doel is om de kids zo breed mogelijk te helpen met de ontwikkeling van hun motoriek & coördinatie.

Hoe lang duurt een les?

De trainingen zijn 45 minuten en de kinderen doen veel van de opdrachten samen met de ouder of begeleider. We houden uiteraard rekening met de korte concentratieboog van de kinderen en de lessen zitten zo in elkaar dat er tussen de oefeningen even gedronken kan worden. De kinderen voeren samen met de begeleider (mama, papa, opa, oma etc.) de opdrachten uit waardoor de omgeving makkelijker veilig en vertrouwd zal voelen.

Kosten & lesdata?

Voor de kosten van de tennislessen hebben we 2 opties.

  • U betaald € 10,00 per keer dat u meedoet.
  • U koopt een strippenkaart van 10 lessen voor € 75,00

Hiermee geven we u de vrijheid om ook per keer in te stromen als u dat wilt.
We hebben een cyclus van 9 lessen voor de zomervakantie en na de zomervakantie gepland op woensdag en op vrijdag van 13.00-14.00.

Aan het eind van de cyclus is er een diploma voor de deelnemers en een leuke afsluiting met onze mascotte Bonkie de Stier!

Gelijk inschrijven voor Ouder Kind Tennis?

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.