All for Joomla All for Webmasters

Blog

jun 09

Topcoach Mark Derksen strijkt neer bij Academy Muller&vanDijk

Alle liefhebbers opgelet!

Tennisschool Muller&vanDijk gaat een samenwerking aan met internationale topcoach Mark Derksen.

Onze tennisschool heeft  de ambitie om op het gebied van prestatief jeugd tennis één van de toonaangevende opleidingscentra in Nederland te worden.Door deze samenwerking met een TOP Coach die zowel op nationaal als internationaal op het allerhoogste niveau heeft gewerkt (ATP,WTA en ITF) gaan we onze ambitie een boost geven!

Mark zal door zijn deskundigheid & ervaring de ontwikkeling van onze Academy spelers een geweldige impuls geven. Ook ons trainersteam kan niet wachten tot zij Mark aan het werk zien, zijn visie zal onze kijk op tennis ook positief beïnvloeden.

Introductie Mark Derksen 

Hoi Allemaal,

Ik ben Mark Derksen en sinds kort woonachtig in Amsterdam. De afgelopen 9 jaar was ik als Travelling Coach werkzaam in Duitsland en Frankrijk, waarvan het laatste jaar in Zuid-Frankrijk bij de Mouratoglou Tennis Academy.

Tijdens dit mooie avontuur heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen door met de beste juniors en volwassen spelers uit alle leeftijdsklassen te reizen en te werken.

Als Coach ben ik jaren werkzaam geweest tijdens de Grand Slams, ATP/WTA, FED-Cup wedstrijden, ITF en kon ik verschillende spelers aan meerdere ITF en/of WTA-titels helpen.

Enkele spelers die ik gecoacht heb zijn:

 • Anastasia Paflyuchenkova: WTA 28 (2018)
 • Annika Beck: WTA 85 naar WTA 38 in 10 maanden, Australian Open 2016 4e ronde, Roland Garros 2015 3e ronde. Winnares WTA Quebec 2015, finale WTA Florianopolis 2015
 • Viktorija Golubic: WTA 600 naar WTA 150 in 12 maanden (2013-2015) Meerdere ITF titels gewonnen.

Het is mijn passie om gemotiveerde spelers beter te maken ONGEACHT HET NIVEAU, GESLACHT EN LEEFTIJD door hard te werken en veel plezier te hebben!

Sportieve groet en tot snel op Ijburg!

Wanneer

Vanaf zaterdag 8 juni zal Mark Derksen werkzaam zijn op TC Ijburg. Onze samenwerking beperkt zich in eerste instantie tot 1 dag per week: de zaterdag. Afhankelijk van hoe zich dit zal ontwikkelen komen er in de toekomst meerdere dagen bij.

Locatie

Mark zal aan de slag gaan op de professionele hardcourt banen in de gloednieuwe tennishal, De Tennisschuur, op TC Ijburg.

Voor wie?

Zaterdagochtend tussen 9.00-12.00 is gereserveerd voor de ontwikkeling van jeugdig talent. De tijden zijn overigens onder voorbehoud, afhankelijk van de interesse kan er bijvoorbeeld eerder gestart (8.00) of later gestopt worden.

Mark zal geassisteerd worden door een van de M&vD-trainers aan de slag gaan met onze Academy spelers.

 • Selectie spelers van TC Ijburg zijn ook welkom tijdens deze trainingen
 • Talentvolle jeugdspelers van ‘buitenaf’ (clubs uit de regio) zijn welkom
 • Voorwaarden voor deelname zijn een minimaal niveau en er het maximaal aantal deelnemers per uur is 16 kids.
 • Tarief: de kosten bedragen 15,- euro per persoon per uur deelname

Bent u volwassen en wilt u graag een consult willen boeken bij deze Topcoach? Dàt kàn!

De middaguren reserveert Mark voor volwassenen die graag advies willen hebben van een echte specialist. Tussen 12.00-16.00 is het mogelijk om een prive les, duo-les of groepsles te boeken.

 • Prive les 60 minuten
 • Duo-les 60 minuten
 • Groepsles 3 of meer personen 60 minuten.
 • Tarief : € 75,00 per uur incl baanhuur
 • Dit tarief geldt voor de duur van de les en wordt gedeeld door het aantal deelnemers.

Vragen & informatie

Voor vragen, meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met een van onderstaande telefoon nummers/email adres:

info@mullerenvandijk.nl
Bas Muller          06-48146352
Danny van Dijk 06-48146354

M&vD gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.